Medewerkers

Kees Hoeijmans

Functie
  • Binnen- en Buitendienst
  • Hypotheek- Pensioen- en Bedrijfsadviezen

Kees verzorgt het advies op het gebied van hypotheken en begeleidt de complete afwikkeling hiervan met de banken, de maatschappijen tot aan de notaris. Hetzelfde geldt voor de pensioenen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Tevens neemt hij de advisering betreffende alle verzekeringen en aanverwante zaken van bedrijven voor zijn rekening.

Erik Hoeijmans

Functie
  • Binnen- en Buitendienst

Erik bezoekt voornamelijk de particuliere cliënten en adviseert hen over alle soorten verzekeringen ter afdekking van de verschillende risico’s. Daarbij wordt er voor gezorgd dat de gekozen verzekeringen precies afgestemd zijn op de behoefte van de cliënt. Tevens kunt u een beroep op hem doen voor de afwikkeling van schade’s.

Marc Theunissen

Functie
  • Binnendienst
  • Cliënten- Schade- en Polisadministratie

Marc verzorgt de algemene administratieve afwikkeling van het kantoor. Hij neemt poliswijzigingen en schade’s op en wikkelt deze met de maatschappijen, en indien nodig met derden, af. Tevens verzorgt hij de verzending van de polissen en nota’s. Hij kan u ook een premieofferte doen voor verzekeringen van verschillende maatschappijen.

Stel ons gerust uw vraag