Financieel advies

Het belang van pensioenadvies

Het pensioenstelsel in Nederland is zeker de laatste jaren sterk in beweging. Konden onze ouders nog rekenen op een gegarandeerd pensioen, voor de huidige en toekomstige generaties is de oudedagsvoorziening minder zeker. Daarnaast wordt de pensioenmaterie steeds ingewikkelder.

Gedegen pensioenadvies is nu belangrijker dan ooit. Of u nu particulier bent en een aanvullend pensioen wilt opbouwen of als directeur-grootaandeelhouder het pensioen voor uzelf optimaal wilt regelen.

Als pensioenspecialisten helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Op de volgende pagina's leest u meer over:

Pensioen voor particulier
Pensioen voor de DGA

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze pensioenadvisering of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 040 201 6458.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.